BBQ's


Een heerlijke barbeque op locatie met diverse soorten vlees en vis vers gegrild van onze Green Egg verzorgen wij graag voor u! Deze BBQ’s kunnen in overleg geheel op uw wensen aangepast worden. Op uw locatie of op ons zonnige terras verzorgen wij de BBQ vanaf 25 personen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verzorging van statafels, partytenten, (terras)meubilair, biertap, koelingen, glaswerk, verlichting, verwarming, personeel, etc.

Daarnaast is elke BBQ die wij verzorgen inclusief 5 stukjes vlees / vis p.p., BBQ's en presentatietafels, borden en bestek.

BBQ FAVORIET € 19,75 p.p.

Brood & zo:

             assortiment vers afgebakken biologische broden

             roomboter en kruidenboter

             aioli en tapenade

Salades:

aardappelsalade met groenten, kruiden en yoghurtdressing

appel- koolsalade met wortel, gele rozijnen, yoghurt en kruiden

groene salade met feta, olijf, rode ui en zongedroogde tomaten

Van de BBQ:

gekruide speklappen

saté van varkenshaas

100% beefburger

grillworstjes

chicken wings

schouder karbonade

Sauzen:

             satésaus

             chilisaus

 

BBQ DE TOEKOMST € 23,75 p.p.

Brood & zo:

             assortiment vers afgebakken biologische broden

             roomboter en kruidenboter

             aioli en tapenade

Salades:

aardappelsalade met groenten, kruiden en yoghurtdressing

appel- koolsalade met wortel, gele rozijnen, yoghurt en kruiden

groene salade met feta, olijf, rode ui en zongedroogde tomaten

penne met gerookte zalm en dille

Van de BBQ:

gekruide speklappen

saté van varkenshaas

kipfilet

spare ribs

schouder karbonade

Black Angus burger

Sauzen:

             satésaus

             chilisaus

             pepersaus

 

BBQ ZIZO € 28,50 p.p.

Brood & zo:

             assortiment vers afgebakken biologische broden

             roomboter en kruidenboter

             aioli en tapenade

Salades:

aardappelsalade met groenten, kruiden en yoghurtdressing

appel- koolsalade met wortel, gele rozijnen, yoghurt en kruiden

groene salade met feta, olijf, rode ui en zongedroogde tomaten

penne met gerookte zalm en dille

tomatensalade met mozzarella, basilicum en pijnboompitten

Koude gerechten:

carpaccio met truffelmayo, rucola en Parmezaan

gravad lax met yoghurt en citroen

Van de BBQ:

zalmfilets “en papillotte”

gamba spiesen in knoflookolie

kipspies teriyaki

varkenshaas spies met chorizo

Black Angus steak

lamskotelet met rozemarijn

Sauzen:

             rode portsaus

             knoflooksaus

             zwarte pepersaus

Meer informatie