Informatie


Wanneer u een geschikte trouwlocatie in Drenthe hoog op uw lijstje hebt staan, denk dan eens aan ZIZO Meppel. Samen met u zorgen we ervoor dat uw trouwdag een dag wordt om nooit te vergeten! Bij een mooie trouwlocatie hoort natuurlijk ook lekker eten. Wij bieden verschillende mogelijkheden om u en uw gasten culinair te laten genieten.

Officiële Trouwlocatie Meppel

ZIZO is een officiële trouwlocatie in Meppel. Dit heeft als grote voordeel dat u bij ons de trouwceremonie kunt combineren met een receptie of feest zonder dat u en uw gasten gedurende de dag moeten reizen. Ideaal, ook zeker wanneer er gasten zijn die minder goed ter been zijn. Een ander voordeel is dat u onze trouwlocatie in Drenthe geheel naar uw hand kunt zetten en daar de gehele dag van kunt genieten.

Sfeervolle ingerichte feestzalen

Wat maakt ZIZO tot één van de mooie locaties in Drenthe? Wij beschikken over twee sfeervol ingerichte feestzalen. Deze zijn zeer geschikt voor een complete bruiloft, een uitgebreid diner of een spetterend feest. Beide zalen zijn voorzien van een eigen bar, professionele geluidsinstallaties en alle andere benodigde faciliteiten.

Bij de invulling van uw feest denken wij graag met u mee. Wilt u een meer klassieke bruiloft of er juist een uniek themafeest van maken? Bij ons is het mogelijk! Samen kunnen we ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Kom eens langs

Maak een vrijblijvende afspraak om bij het bekijken van trouwlocaties in Drenthe en Overijssel ZIZO Meppel te bezoeken. Wij bespreken graag met u de vele opties die wij kunnen bieden om van uw feest onvergetelijk te maken! En wilt u eerst een inschatting van de kosten van onze trouwlocatie in Drenthe, vraag dan een direct een vrijblijvende offerte aan.

Contact Feest Arrangementen