Over onze zalen


Wanneer u een geschikte trouwlocatie in Drenthe hoog op uw lijstje hebt staan, denk dan eens aan ZIZO Meppel. Samen met u zorgen we ervoor dat uw trouwdag een dag wordt om nooit te vergeten! Bij een mooie trouwlocatie hoort natuurlijk ook lekker eten. Wij bieden verschillende mogelijkheden om u en uw gasten culinair te laten genieten. Of bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Drenthe? Dan is ZIZO Meppel precies wat u zoekt. Door onze ideale vestiging in Meppel zijn wij ook geschikt voor wanneer u een feestlocatie in Overijssel zoekt. Door de centrale ligging is onze feestlocatie ook gemakkelijk te bereiken vanuit andere delen van het land!

Officiële Trouwlocatie Meppel

ZIZO is een officiële trouwlocatie in Meppel. Dit heeft als grote voordeel dat u bij ons de trouwceremonie kunt combineren met een receptie of feest zonder dat u en uw gasten gedurende de dag moeten reizen. Ideaal, ook zeker wanneer er gasten zijn die minder goed ter been zijn. Een ander voordeel is dat u onze trouwlocatie in Drenthe geheel naar uw hand kunt zetten en daar de gehele dag van kunt genieten.

Sfeervolle ingerichte feestlocatie in Drenthe

Wat maakt ZIZO tot één van de mooie locaties in Drenthe? Wij beschikken over twee sfeervol ingerichte feestzalen. Deze zijn zeer geschikt voor een complete bruiloft, een uitgebreid diner, een spetterend feest, gezellige verjaardagsfeesten en te gekke bedrijfsfeesten. Beide zalen zijn voorzien van een eigen bar, professionele geluidsinstallaties en alle andere benodigde faciliteiten. Ons pand geheel naar uw wensen aangepast worden om elk feest uniek te maken!

Kom eens langs

Om een goed beeld te krijgen van een feestlocatie, kunt u deze het beste met eigen ogen bekijken. Maak een vrijblijvende afspraak om bij het bekijken van feest- en trouwlocaties in Drenthe en Overijssel ZIZO Meppel te bezoeken. Wij geven u graag een rondleiding door onze feestlocatie en bespreken met u de mogelijkheden qua arrangementen en buffetten. We bespreken met u de vele opties die wij kunnen bieden om van uw dag onvergetelijk te maken! En wilt u eerst een inschatting van de kosten van onze locatie in Drenthe, vraag dan een direct een vrijblijvende offerte aan.

Contact Feest Arrangementen