Partyservice


Voor elke gelegenheid verzorgen wij de juiste materialen om het geheel compleet maken. Van glaswerk, een sfeervolle bar, toiletvoorzieningen en decoratiematerialen tot compleet ingerichte tenten. U kunt voor bijna alles bij ons terecht en wij adviseren u graag wanneer dat wenselijk is.

(Terras)meubilair: richt elke ruimte, zowel binnen als buiten, in met mooie tafels, comfortabele stoelen en zelfs grote banken. Geef uw gasten de kans om ze zich thuis te laten voelen

Statafels

Heaters

Bar/ biertap: van een grote bar inclusief tap tot een kleinere biertap voor bij u in de keuken, we hebben het allemaal klaar staan voor u.

Green Egg BBQ/ Zuid-Afrikaanse braai: een heerlijk stukje vlees of vis komt natuurlijk vers van de grill. Daarom kunt u bij ons ook de enige echte Green Egg BBQ of een Zuid-Afrikaanse braai inhuren om indruk te maken op uw gasten met een heerlijk bereidde maaltijd.

Aankleding: denk aan een bloemetje en kaarsje voor op tafel, mooie wijnvaten compleet met wijnkoelers voor uw drankjes en nog veel meer om de locatie de uitstraling te geven waar u naar op zoek bent.

Servies: verschillende soorten borden, bestek en andere soorten servies genoeg voor al uw gasten.

Glaswerk: wijnglazen, bierglazen, frisglazen of borrel glaasjes, wij vullen graag uw glaswerk naar wens aan.

Tenten: een grote of kleine tent nodig zodat u uit de regen of wind staat tijdens uw feest? Wij zetten hem klaar voor u.

Verlichting/ verwarming: bij het huren van een tent hoort natuurlijk ook de aankleding hiervan. Op verschillende manieren kunnen wij de tenten op een gezellige manier verlichten en verwarmen.

Personeel: natuurlijk wilt u zelf ook genieten van het feest, dus wij zorgen graag voor vriendelijke en gastvrije bediening die uw feest compleet onderhouden en zorgen dat u volop kunt genieten!

Contact