Reviews

Gemiddeld scoren wij een 8.9!

Wij kijken terug op een enorm geslaagde dag. En het buffet dansant, door jullie geregeld, was echt fantastisch! We hebben veel lovende reacties daarover ontvangen, daarom nogmaals hartelijk dank dat jullie het allemaal zo geweldig goed geregeld hebben!

Maaike & Bram

Ontzettend bedankt voor de goede verzorging van onze bruiloft. Het was allemaal super goed geregeld. Wij hebben een geweldige dag gehad! Onze dank daarvoor...

Kevin & Nathalie

We hebben allemaal heerlijk gegeten, genoten van de sfeer in het restaurant. Namens mijzelf een groot compliment voor de kok, waarvoor dank.

Tevreden klant

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles! Het was super dat we koffie/thee en gebak buiten konden doen, dit was top geregeld. Vervolgens het eten; dit smaakte heerlijk (naast dat wij dit vonden hebben we super veel goede reacties hierop gehad) en we hebben ontzettend genoten van het feest. We hebben ook niet het idee gehad dat er mensen waren die te kort kwamen dus top geregeld, bedankt!

Kevin en Nathalie

Namens de directie en het management en medewerkers wil ik je de complimenten overbrengen voor het eten en regelen van afgelopen vrijdag! Was super voor elkaar!!

Tevreden klant

Graag wil ik je bedanken voor de gastvrijheid en goede zorgen. Wij waren met veel plezier bij jullie op locatie en komen graag nog eens terug.

Tevreden klant

Wij willen jou en je team bij deze nog even bedanken. We hebben een top avond gehad, met top bediening op een top locatie. Ook erg plezierig dat je af en toe even binnen liep om te zien en horen of alles naar wens was. We hebben deze avond "het leven" gevierd en dat was mede door jou een groot feest. Nogmaals bedankt.

Heidi en Frans

Graag wil ik nog even noemen dat ik de avond prima verzorgd vond, het eten was goed en erg lekker. De kok en de dame(s) van de bediening waren erg prettig in omgang. Erg vriendelijk en behulpzaam.

Regina Koudijs

Ik heb slechts positieve reacties ontvangen, enorm bedankt voor de flexibiliteit!

Sabrina Kiefer

Erg bedankt voor de goede zorgen. We hebben een topavond gehad bij jullie en willen jullie erg bedanken voor de verzorging van de avond. De service om ons thuis af te zetten was tevens echt top!

Jan en Yvonne

We kijken zeker terug op een mooie dag en een geweldig feest. Het was allemaal prima verzorgd! Bedankt daarvoor... Dank voor alles en tot ziens!

Henri en Marry Fidom

We hebben een fantastische avond gehad met voortreffelijk eten, en alles perfect verzorgd. Bedankt hiervoor!

Maaik en Linda

ZIZO Meppel

ZIZO, VOOR ELKE GELEGENHEID
Reserveer online