Zalen


Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Drenthe? Dan is ZIZO precies wat u zoekt. Wij zijn gevestigd in Meppel en daardoor ook geschikt voor wanneer u een feestlocatie in Overijssel zoekt. Door de centrale ligging is onze feestlocatie ook gemakkelijk te bereiken vanuit andere delen van het land!

De faciliteiten van onze feestlocatie Drenthe

ZIZO Meppel biedt vele mogelijkheden om een onvergetelijk feest te organiseren. Van een gezellig verjaardagsfeest tot een te gek personeelsfeest, op onze feestlocatie is het allemaal mogelijk. Ons pand heeft twee mooi ingerichte feestzalen die geheel aan uw feest aangepast kunnen worden. De feestzalen zijn beide uitgerust met een bar, professionele geluidsinstallatie en verdere faciliteiten.

Feestlocatie Vrijgezellenfeest

Ook wanneer u nog niet getrouwd bent kunt u onze feestzaal huren voor een knallend vrijgezellenfeest. Al jaren organiseren wij vrijgezellenfeesten en kunnen u daarom als geen ander helpen met het invullen van deze schitterende dag. Wij beschikken over een ruim aanbod aan themafeesten en ideeën. De mogelijkheden zijn oneindig, bij ZIZO Meppel kan (bijna) alles!

Maak een vrijblijvende afspraak

Om een goed beeld te krijgen van een feestlocatie, kunt u deze het beste met eigen ogen bekijken. Wij nodigen u dan ook graag uit een afspraak te maken om ons te komen bezoeken. Wij geven u een rondleiding door onze feestlocatie, bespreken met u de mogelijkheden qua arrangementen en buffetten, en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact Feest Arrangementen